biopools-logo
NIVEKO_Profi_partner-groter
bio-pool

Maak van uw tuin een zwemparadijs

Biopools en Gardens

Zoekt u een zwemvijver of biopool? Kies voor ons!

Zwemmen hoeft lang niet altijd samen te gaan met onaangename verplaatsingen naar een zwembad in uw omgeving. Integendeel zelfs. Wat had u gedacht van een zwemvijver in uw eigen tuin? Dat klinkt u waarschijnlijk goed in de oren en er dient zelfs helemaal geen duur prijskaartje aan vast te hangen. Verder hoeft u ook niet te vrezen voor het bijkomende onderhoud, want deze is zo goed als nihil bij een zwemvijver. Filters, planten en ga zo maar verder knappen al het werk op in uw plaats! 

Overweegt u op zoek te gaan naar zwemvijvers in de Kempen? Dan heeft u keuze uit twee verschillende stijlen: de natuurlijke, organische zwemvijver en een biozwembad. Het eerste type omarmt als het ware uw tuin. Het ademt groen uit en bezorgt u het natuurlijke uitzicht waarnaar u op zoek bent. Een biozwembad daarentegen is strakker van bouw en heeft een moderner design. Het biedt u het zicht en de luxe van een gewoon zwembad, maar met alle voordelen van een zwemvijver.

Wenst u meer info? Maak een afspraak!

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.